De gemeente Neerpelt doet een oproep aan haar inwoners om de apotheose van Neerpelt bezwijkt mee vorm te geven. Op donderdag 29 maart om 19.30 uur geven we de aftrap in O.C. De Vranken.

Burgemeester Raf Drieskens: "Neerpelt bezwijkt zit momenteel in haar vijfde jaargang. Sinds 2014 zet het Neerpeltse gemeentebestuur elk jaar een deelkern in de kijker, wat zorgde voor een hele rits prachtige resultaten: evenementen, kunstwerken, speeltuinen, een dorpshuis, nieuwe vriendschappen en mooie herinneringen. Het begon in 2014 op Boseind, daarna waren Sint-Huibrechts-Lille, Grote Heide, Damsheide en Herent aan de beurt. Dit jaar staat Neerpelt bezwijkt in het teken van Neerpelt Centrum. Het vat is nog lang niet leeg, integendeel. In elke deelkern van Neerpelt kriebelen de vingers nog om samen dingen te realiseren. Daarom wil de gemeente nog één keer alles geven en samen met alle deelkernen, eind 2018, een apotheosemoment organiseren."

Op donderdag 29 maart om 19.30 uur ben je welkom op het startmoment ter voorbereiding van de apotheose in O.C. De Vranken (Herent). We brainstormen over mogelijke projecten en maken een selectie van de meest populaire ideeën. Dan gaan we samen aan de slag.

Iedereen is van harte welkom.

Datum: donderdag 29 maart om 19.30 uur (onthaal vanaf 19 uur)
Locatie: O.C. De Vranken, Herent 122
Inschrijven: uiterlijk dinsdag 27 maart via www.neerpelt.be/apotheose of 011 80 97 40.

  • Participatie