Pelt zet op vrijdag 18 oktober ter gelegenheid van de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ alle vrijwilligers van de Peltse jeugdverenigingen en speelpleinwerkingen in de bloemetjes. Alle kinderen en jongeren die aangesloten zijn bij een Peltse jeugdvereniging of speelpleinwerking en zich vrijdag voor school in uniform aanmelden op het pleintje naast CC Palethe worden getrakteerd op chocomelk, een ontbijtkoek en leuke muziek.

Dag in dag uit zetten over gans Vlaanderen duizenden jongeren zich in om meer dan 255 000 kinderen en jongeren in verschillende jeugdbewegingen een jaar vol spel en plezier te bezorgen. Pelt heeft bloeiende jeugdverenigingen. Het gemeentebestuur en de Peltse Jeugdraad zijn daarom terecht fier op haar jeugdwerk en doen daarom met veel enthousiasme mee aan de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ die komende vrijdag 18 oktober wordt gevierd. Het is een ideale gelegenheid om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

We roepen die dag alle kinderen en jongeren op die aangesloten zijn bij een jeugdvereniging of speelpleinwerking om in uniform naar school te gaan. Wie voor school – tussen 6.30 en 8.30 uur – in uniform naar het pleintje naast CC Palethe komt, trakteren we op een lekkere tas chocomelk, een ontbijtkoek en leuke muziek door Tony de Ruyter. Ook alle ouders en alle kinderen en jongeren die niet bij een jeugdvereniging zijn, krijgen trouwens een tas chocomelk, aldus schepen van jeugd Katrien Kenis.

  • Jeugd