Op dinsdag 1 november staan we stil bij wie ons ontvallen is. Op de begraafplaatsen van De Roosen, Overpelt-Centrum, Overpelt-Fabriek en Lindelhoeven worden er op Allerheiligen tussen 13 en 15 uur ‘troostende woorden’ aangeboden aan wie dit wenst bij het bezoek aan de begraafplaats. Wees welkom voor een uniek, intiem moment met woord en muziek. 

Daarnaast zijn er dankzij FERM het hele jaar door troostplekken te vinden in Lindelhoeven (Hoevenstraat 105, bij de begraafplaats), Grote Heide (Lochterdijk 76) en Sint-Huibrechts-Lille (hoek Lindestraat / St-Hubertusstraat). 

Ben je op één van de begraafplaatsen op zoek naar de rustplaats van een overledene? Via de website https://begraafplaatsen.gemeentepelt.be  kan je de voor- of achternaam invullen van de overledene die je opzoekt. Daarna krijg je meteen te zien op welke begraafplaats en op welke plek de gezochte overledene zijn of haar rustplaats heeft. Bij de ingang van elke begraafplaats hangt een plan met de indeling om het zoeken terplekke te vergemakkelijken.

  • Cultuur
  • Begraafplaatsen & crematoria