De Neerpeltse 60-plussers krijgen eerstdaags de najaarsbrochure van Dienstencentrum BinnenHOF in hun brievenbus. Een speciale editie, want vanaf 2019 is er een Pelts programma.

Dienstencentrum BinnenHOF biedt aan medioren en senioren verschillende diensten aan: hulp bij pensioenaanvragen, klusjesdienst, warmemaaltijdbedeling, hulp bij de aanvraag van diverse toelage en tegemoetkomingen,… allemaal met de bedoeling om de Neerpeltenaren zo lang en zo comfortabel mogelijk zelfstandig te laten wonen. Bovenop deze dienstverlening zorgt BinnenHOF voor een gevarieerd vrijetijdsaanbod in het dienstencentrum zelf.

Schepen van welzijn Juul Vrolix: "Zoals steeds bestaat het programma uit een combinatie van vorming, ontspanning en recreatie. En dat gaat heel breed: je kan talen leren, sporten, creatief bezig zijn, koken, multimedia-opleidingen volgen, culturele kennis opdoen en interessante lezingen bijwonen."

De najaarsbrochure van Dienstencentrum BinnenHOF valt deze dagen in de brievenbus bij de Neerpeltse 60-plussers.

Het is een speciale editie, want het is de laatste in Neerpeltse vorm. De buren van Overpelt hebben ook een dienstencentrum, Pelle Melle, en vanaf de fusie zullen we uiteraard een programma uitwerken voor beide centra. We kijken er alvast naar uit. En ook de feestweek van 17 tot 21 september is iets om naar uit te kijken. Dienstencentrum BinnenHOF bestaat dan 20 jaar en dat willen we uiteraard vieren. We hopen van harte om zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen. Het programma van de feestweek staat in de brochure. Wie geen brochure heeft ontvangen, kan een exemplaar halen in het dienstencentrum of online raadplegen op www.neerpelt.be/dienstencentrumbinnenhof." aldus schepen Juul Vrolix.

  • Senioren & ouderenzorg