Cultuurcentrum Palethe staat ook het komende seizoen garant voor vele avonden cultuurgenot met heel wat bekende namen zoals Steven Goegebeur, kapitein Winokio, Voice Male, Buurman, Stijn Meuris, Stan Van Samang en vele anderen.  Reserveren kan vanaf 17 mei. Op 15 mei wordt het programma aan het publiek voorgesteld op een presentatieavond. Schepen voor cultuur Carine Van Gerven stelt het programma voor.

 Het nieuwe programma 2018-2019 van CC Palethe telt meer dan 70 podiumvoorstellingen. Uiteraard staan ook dit seizoen heel wat grote namen op ons podium.

Schepen van cultuur Carine Van Gerven: ‘Daarnaast geeft Palethe graag kansen aan nieuw talent en namen uit de comedy. Er is ook weer plaats gemaakt voor het betere werk uit de blues- en rootswereld, leuke familievoorstellingen en  spectaculair circustheater. Tenslotte staan er heel wat bekende acteurs uit het theater op de planken zoals Joke Emmers, Peter De Graef, Tom Van Dyck, Sien Eggers en Bruno Vanden Broecke. En ook het uitgebreide programma aan vormingsinitiatieven, tentoonstellingen en films verliezen we niet uit het oog. Heel ons aanbod vind je op www.palethe.be

 Op dinsdag 15 mei om 20.30 uur organiseert CC Palethe een presentatieavond van het nieuwe jaarprogramma in de Zinne. Toegang is gratis, we vragen wel om vooraf je vrije zit te reserveren, Je naam en het aantal personen doorgeven is voldoende. Dit kan je online of via mail. Op donderdag 17 mei begint de ticketverkoop voor iedereen. Je kan vanaf dan ook weer online reserveren via www.palethe.be.

  • Cultuur