Op dinsdag 4 september vindt een infomoment plaats over het nieuwe woon- en zorgcentrum ‘Teutenhof’ in de Lindestraat in Sint-Huibrechts-Lille. De definitieve plannen, het verloop van de werken en het vernieuwende zorgconcept worden toegelicht.

Schepen Juul Vrolix: "Binnenkort start vzw woonzorgcentrum Sint-Jozef met de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum ‘Teutenhof’, dat bestaat uit 48 assistentiewoningen. De nieuwbouw komt op de hoek van de Linde- en de Sint-Hubertusstraat. Het gebouw zal bestaan uit drie aaneengeschakelde volumes, die open en toegankelijk zijn. De assistentiewoningen zijn geschikt voor actieve, zelfstandige senioren en kunnen voorzien worden van alle zorgen en dienstverlening voor bewoners die meer zorgbehoevend zijn."

Tijdens het infomoment op 4 september kan je de definitieve plannen bekijken, krijg je informatie over het verloop van de werken en kan je kennismaken met het vernieuwende zorgconcept. Verder bespreken we op welke manier er contacten en samenwerking kunnen zijn met de buurt, de school, het ontmoetingscentrum en de fanfare.

Je bent van harte welkom om 20 uur in Ontmoetingscentrum Sint-Hubertus (Dorpsstraat 26). Inschrijven is niet nodig.

  • Senioren & ouderenzorg