Het einde van het jaar wordt dit jaar in Overpelt extra gevierd! Op 28, 29 en 30 december staat de nostalgische zwiermolen weer op het plein. Er komt nog een extra kindermolen bij plus een aantal standjes die door de horeca uitgebaat worden.

“Zo willen we het jaar gezellig en in stijl uitzwieren op de Oude Markt”, besluit CD&V schepen van evenementen Carine Van Gerven.  

 De eindejaarsperiode was extra druk in Overpelt dit jaar. Zo waren er de afgelopen weken al  verschillende Kerstmarkten en –concerten en liepen en stapten heel wat sportieve Overpeltenaren mee in de eerste editie van de Kerstmutsenomloop in Overpelt-Centrum.

In de donkere dagen tussen Kerstmis en nieuwjaar zwiert Overpelt het jaar stijlvol uit. Met ‘We zwieren het jaar uit’ organiseert het gemeentebestuur op 28, 29 en 30 december een nostalgische kermis op de Oude Markt. De  authentieke zwiermolen die vorig jaar zo succesvol was, krijgt dit jaar het gezelschap van een al even authentieke kindermolen voor de allerkleinsten. De attracties zijn gratis en je kan elke dag van 13.00 tot 19.00 uur gratis meedraaien. Een aantal horecazaken baten tijdens de openingsuren ook een standje uit en zorgen voor extra sfeer.

Schepen van evenementen Carine Van Gerven: “Na het overdonderende succes van de authentieke zwiermolen vorig jaar tijdens de Kunstkerstmarkt zijn we er zeker van dat ‘We zwieren het jaar uit’ ook dit jaar voor sfeer en gezelligheid zal zorgen op de Oude Markt. Zo sluiten we het jaar 2017 in stijl af. Kom gerust met ons mee genieten!”

  • Feesten en evenementenbeleid