Studenten die een rustige plek zoeken om te blokken, kunnen op weekdagen van maandag 8 juni tot en met donderdag 9 juli terecht in de projectiezaal en expressielokaal van CC Palethe. Uiteraard verloopt alles met de nodige veiligheidsmaatregelen. 

Studenten die thuis niet over een stille werk- en studeerplek beschikken, kunnen van maandag 8 juni tot en met donderdag 9 juli komen blokken in het expressielokaal en de projectiezaal van CC Palethe. We voorzien elke werkdag – van maandag tot vrijdag - drie tijdsblokken (9 tot 12, 13 tot 17 en 18 tot 20 uur). Studeren in de Peltse bibliotheken is voorlopig niet mogelijk wegens de coronamaatregelen.

Schepen van jeugd Katrien Kenis: "Uiteraard worden de nodige veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Zo zal er minimum 1,5 meter afstand tussen de tafels zijn, is er een aparte in- en uitgang en behoudt elke student gedurende hetzelfde tijdsblok dezelfde studieplek. Aan de studenten wordt gevraagd zelf een mondmasker mee te brengen en dit aan te doen bij het betreden en verlaten van de zaal. In de zaal is toezicht aanwezig."

Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.gemeentepelt.be/studieruimte 

  • Jeugd