JONGCD&V Pelt, een toffe bende geëngageerde -35-jarigen die doorheen het jaar verschillende activiteiten organiseren en aan evenementen deelnemen. We hoeven jullie niet te overtuigen dat het niet vanzelfsprekend is in deze drukken tijden waarin iedereen met een overvolle agenda zit, op regelmatige tijdstippen samen te komen om open de mening te delen over het leven in onze prachtige gemeente Pelt en erbuiten. Voor JONGCD&V Pelt is deze open dialoog over politieke en niet-politieke items van grote waarde.

Om de zes weken op zondagochtend komen wij met een bende jongeren samen bij één van onze leden thuis. Bij een lekkere en gezonde brunch bespreken we de zaken van in en rond Neerpelt die onze belangen behartigen en zetten een jaaragenda uit.

Jaarlijkse activiteiten van onze groep zijn:

  • Minicongres waarbij we een lokaal bedrijf een bezoek brengen
  • Bierproefavond
  • Fietstocht doorheen één van onze Peltse gehuchten
  • Uitreiking van de jaarlijkse Egelprijs, waarbij een Peltse inwoner of vereniging gehuldigd wordt voor een unieke realisatie
  • Eindejaarsactie, waarbij een lokale realisatie van ons gemeentebestuur extra in de kijker wordt gezet

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten of heb je zin om naar een van onze activiteiten te komen? Aarzel dan niet en contacteer onze voorzitter Elke Simons. Volg ons ook zeker op Facebook!